Trabzonspor, Sami Satılmış için Altınordu ile anlaşmaya vardı
Trabzonspor, Altınordu’nun genç orta saha oyuncusu Sami Satılmış ve kulübüyle anlaşmaya vardı. 21 yaşındaki futbolcunun, sözleşme gereği ilk sezon 1461 Trabzon FK’da kiralık olarak forma giyeceği öğrenildi.
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Sami Satılmış için TFF 2. Lig ekiplerinden Altınordu ile anlaştı.
Altınordu'nun altyapısından yetişen 20 yaşındaki futbolcu Sami Satılmış, geçtiğimiz sezon A takımda sergilediği performansla birçok takımın dikkatini çekmeyi başardı.
Oyuncu ve kulüple her konuda anlaşmayı başaran Trabzonspor, genç oyuncuyu sağlık kontrollerinden geçirmek için Trabzon'a davet etti. 20 yaşındaki oyuncunun daha sonra 3 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.
Öte yandan Karadeniz takımının, Sami'yi gelecek sezon için 1461 Trabzon FK'ya kiralayacağı öğrenildi. 2024-25 sezonunda 30 maça çıkan Satılmış, 7 gol ve 5 asistle oynadı
Genç oyuncu, U18, U19, U20 ve U21 seviyeleri olmak üzere milli takımın alt yaş kategorilerinde toplamda 13 kez forma giydi.
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Efeler Akademi Spor Kulübü, Geleceğin Sporcularını ve Kamu Görevlilerini Sınavlara Hazırlıyor
Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanlığı İlk Kültür, Spor ve Gelenek Şenliğini Düzenledi
ASKF'den bölge toplantısı: Aydın futbolunun kalbi Nazilli'de attı
Aydın’ın Gururu Rümeysa Girgin Avrupa İkincisi Oldu