Ömer Çelik’ten KAAN anlaşmasına ilişkin açıklama: Türkiye, büyük iddiaları birer birer hayata geçiriyor
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye ile Endonezya arasında imzalanan milli muharip uçak KAAN’a ilişkin iş birliği anlaşmasına dair değerlendirmede bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu vizyonun ve siyasi iradenin Türkiye’yi her alanda ileriye taşıdığını belirten Ömer Çelik, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın özgüven inşa eden vizyonu ve siyasi iradesi her alanda ülkemizi ilerletmeye devam ediyor.” ifadelerini kullandı.,
Endonezya ile yapılan KAAN anlaşmasının Türkiye’nin savunma sanayiindeki iddiasının önemli bir göstergesi olduğunu vurgulayan Çelik, “Türkiye, büyük iddiaları birer birer hayata geçiriyor.” dedi.
“TÜRKİYE YÜZYILI HEDEFLERİMİZE İLERLEMEYE DEVAM EDİYORUZ"
Ömer Çelik'in açıklamaları şöyle;
"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın özgüven inşa eden vizyonu ve siyasi iradesi her alanda ülkemizi ilerletmeye devam ediyor.
Endonezya ile yapılan milli muharip uçak “KAAN” anlaşması, Türkiye’nin bu alandaki iddiasının önemli bir örneğidir .
Türkiye, büyük iddiaları birer birer hayata geçiriyor.
Savunma Sanayii Başkanlığımız ve TUSAŞ başta olmak üzere, emeği geçen tüm kişi ve kurumları tebrik ediyoruz.
Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği “TÜRKİYE YÜZYILI” hedeflerimize ilerlemeye devam ediyoruz."
Bunlar da İlginizi Çekebilir
GESA, Germencik’te Dayanışmanın ve Umudun Adı Olmaya Devam Ediyor
Malatya güne depremle uyandı
CEVRİYE ÜNAL’DAN HAYATİ UYARI: "STRESİ YENMENİN VE İÇSEL GÜCÜ KEŞFETMENİN ANAHTARI NEFESİMİZDE SAKLI!"
KAMYONCULAR VE NAKLİYECİLER ESNAF ODASI BAŞKANI GİRGİN UYARDI. "TAŞINIRKEN DİKKAT"